sunnuntai 25. syyskuuta 2016

KIRPPIS OULUSSA 3.10.-13.11.2016Kun kaikilla jäsenillämme ja tukijoillamme ei ole Facebookia, niin siksi tämä meidän kirppisuutisemme julkaistaan myös täällä meidän blogissa

Meillä on siis kirpputori/myyntipöytä
3.10.-13.11  Järkikirppiksellä Raksilan marketeilla, Alkon vieressä.

Nyt, hyvät ihmiset, lahjoittakaa kirpputorille myytävää: talvivaatteita, lasten vaatteita, leluja ja kirjoja, taloustavaraa jne. Tavaroiden pitää olla ehjiä, puhtaita/tuuletettuja, siletä/silitettyjä ja ylipäätään sellaisia, joita itsekin voisi ostaa kirppikseltä. Höyhtyän Kaisu, p. +358 405633589, on kirppiksemme vastuuhenkilönä. 

Katselkaa siis kaappejanne sillä silmällä, että mitä voisitte lahjoittaa Malawin lasten ja nuorten koulun rakentamista varten. Koko myyntitulo menee suoraan koulun rakentamiseen, koska olemme saaneet lahjoittajan, joka maksaa pöytävuokrat yhdistyksemme puolesta!

Kirppistavarat kootaan Kaisun kotiin Tuiraan hinnoiteltavaksi ajalla 26.9.-1.10. Soita ensin Kaisulle ja sovi tavaroiden tuomisesta. Toivomme aktiivista osallistumista.

Tämä on 1. kerta, kun kokeilemme kirpputoria täällä Oulussa ja onkin kiinnostavaa nähdä, että paljonko ja millaista tavaraa löytyy. Toivomme tietysti mahdollisimman paljon lahjoituksia ja hyvää tulosta.

Hyvää alkanutta viikkoa toivotellen

Kaisu, Paula ja Helena

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti