tiistai 4. lokakuuta 2016

AINEETTOMAT LAHJAT, EETTISET LAHJAT, TOISENLAISET LAHJAT - saat ne täältä https://holvi.com/shop/KouluMalawiin/

Hei ihmiset!

Holvikaupassamme  https://holvi.com/shop/KouluMalawiin/ on taas uusia tuotteita - sopivat erinomaisesti aineettomiksi lahjoiksi, eettisiksi lahjoiksi, toisenlaiseksi lahjoiksi.

Tällä kertaa uusimpana tuotteena on tiilentekokone, joka on kuvassa.


Hankintasuunnitelmassa oleva tiilentekokone on helppokäyttöinen laite. Kun huolehtii siitä, että betonimassa on sekoitettu mittasuhteiltaan oikein ja tiilien kuivattaminen on tehty kastellen noin kolmen päivän ajan, niin tiilien laatu on taattu. Kerralla voidaan muotoilla neljä tiiltä 19x19x39 senttiä. Tiilissä on isot reiät keskellä. Tiilentekokoneen tärytin toimii sähköllä, jota saadaan generaattorilla.

Sen lisäksi, että tiilentekokoneella valmistetaan koulun rakentamisessa tarvittavat tiilet, setarjoaa paikallisille ihmisille mahdollisuuden työllistyä valmistamalla  tiiliä myös muuhun kuin koulun rakentamistyöhön. Parhaimmillaan tiilen teko työllistää neljä ihmistä: yksi tekee massaa, toinen kärrää sitä tiilikoneelle, kolmas hoitaa tiilen teon ja neljäs huolehtii tiilien kärräämisen ja tiilien kuivattamiseen kuuluvan kastelun. Tällä tavoin voidaan tukea myös kylän ihmisten työllistymistä ja elinkeinotoimintaa.

Lisäksi tiilentekokone tukee sitä, että perinteisistä savitiilistä siirrytään sementtitiileihin, jolloin myös metsää säästyy, kun tiiliä ei tarvitse polttaa.

Käy siis Koulu Malawiin - kaupassamme. Tutustu tuotteisiimme, tee ostoksia ja osallistu myös arvontaan.

Jaa myös Koulu Malawiin - kaupan sivustoa facebook-sivuillasi. Eli klikkaa f ( äffää) ja jaa sivuamme - voit siis auttaa koulun rakentamista myös helpolla ja yksinkertaisella tavalla.

Sen lisäksi suosittele tätä blogia G+1 - palvelussa. Eli klikkaa G+1 ja suosittele sivuamme. Voit kopioida esim. tämän tekstin ja laittaa sen G+1 palvelussa avautuvalle sivulle.

Aineettomat lahjat, eettiset lahjat, toisenlaiset lahjat täältä https://holvi.com/shop/KouluMalawiin/
- tue koulun rakentamista Malawiin.

Kun joku googlaa löytääkseen aineettomien lahjojen, eettisten lahjojen tai toisenlaisten lahjojen kapan, hän saa sivustolleen myös sinun G+1:een laittamasi jaon. Tällä tavoin autat myös muita ihmisiä löytämään aineettomien lahjojen kauppamme ja edistät koulun rakentamista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti