sunnuntai 31. tammikuuta 2016

MYYJÄISTUOTTEIDEN IDEOINTI- JA VALMISTELUTALKOOT

Hei kaikki,

kaamosaika on takana, talven selkä on taittunut, päivä on pidentynyt ja kevät ja kesä ovat tulossa.

Myyntitapahtumia on tulossa:

PÄÄSIÄISMYYJÄISET huhtikuussa Kajaanissa, samoin TYÖPAIKKA-KEVÄTMYYJÄISET Oulussa, MAHDOLLISUUKSEIN TORI Kajaanissa ja mahdollisesti Oulussa toukokuussa. Kesällä on taas
RUNOVIIKON MARKKINAKATU Kajaanissa. Lisäksi kesällä on
KESÄ- JA TORITAPAHTUMIA eri paikkakunnille, joihin jäsenemme osallistuvat mahdollisuuksien mukaan.

Viime syksynä pidimme myyjäistuotteiden ideointi- ja valmistustalkoot Oulussa. Päivä oli antoisa ja silloin sovimme, että pidämme samanlaiset talkoot myös tänä keväänä. Niinpä kutsunkin nyt teitä ja meitä kaikkia taas myyjäistuotteiden ideointi- ja valmistustalkoisiin ja tapaamiseen Oulussa Nummikatu 19 A 8:aan sunnuntaina 21.2. klo 11.30-17.00. Tuo mahdollisuuksien mukaan mukanasi askartelu- ja käsityöideoita ja -tarvikkeita, niin työstämme ja valmistamme sitten niitä yhdessä. Tai tule vain osallistumaan ideointiin ja valmistamiseen muiden kanssa.

Ja hyvät ihmiset, innostukaa itse ja innostakaa edelleenkin myös perheenjäseniänne, sukulaisianne, naapureitanne, ystäviänne ja työtovereitanne luovaan työhön ja lahjoittamaan käsitöitänsä ja askartelutuotoksiaan Malawin lasten ja nuorten hyväksi.

Tervetuloa siis kaikki tutut ja tuntemattomat tuolloin talkoisiin ja mukavaan seuraan! Puheenjohtajamme Pirkko tulee paikalle Kajaanista. Ruokana on leipää ja linssikeittoa, jonka tarjoilu alkaa noin klo 14.30. Lisäksi on kahvia ja teetä. Ja jos mahdollista, niin ilmoittaudu ennakkoon, niin osaan varata ruokaa sopivasti. Alaovi on lukossa, joten soita 050 33 123 11 alaovelta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti