tiistai 2. helmikuuta 2016

TERVETULOA MUKAAN JOUKKORAHOITUSKAMPANJAN IDEOINTIIN, SUUNNITTELUUN JA TOTEUTUKSEEN

TERVETULOA MUKAAN ONNISTUVAAN JOUKKORAHOITUSKAMPANJAN IDEOINTIIN, SUUNNITTELUUN  JA TOTEUTUKSEEN!

Kuten eri yhteyksissä on jo tullut esille, niin varainkeruuta vahvistetaan tänä vuonna. Puhetta on ollut joukkorahoituskampanjan käynnistämisestä. Nyt alkaa olla aika ryhtyä toimeen.

Tervetuloa mukaan siis kaikki: te, jotka olette jo perillä tästä joukkorahoitusmeiningistä ja te, jotka ette vielä tiedä siitä paljoakaan. Meille, jotka emme vielä paljoakaan joukkorahoituksesta tiedä, löytyy tietoa sivulta http://mesenaatti.me/ . Lisäksi sivustolla on ohjeita ja kokemustietoa kampanjasta ja sen tekemisestä. https://mesenaatti.me/info/ohjeet2/

Mesenaatti.me

Eli tästä vain uutta oppimaan. Joukkorahoitus on kiinnostava ja  moderni rahoituksen keräysmuoto...


Onnistuneen kampanjan tekemisessä tarvitaan mm. kampanjaideoita, sivustojen tekemistä nettiin, vastikkeita lahjoituksille, verkostoja ja yhteistyökumppaneita jne.

kts. esim. https://drive.google.com/file/d/0B4h4BpIOCGXBY2RydlR1eHFWcHc/view

Eli onnistunut joukkorahoituskampanja edellyttää monenmoisia panoksia ja resursseja.


Mihin itse olet valmis? Mitä olet itse valmis tekemään, jotta onnistumme parhaalla mahdollisella tavalla hankkimaan rahoitusta?
Malawin lasten ja nuorten hyväksi rakennettavan koulun aikaansaamiseksi?
Onko sinulla nettiosaamista?
Voisitko valmistaa/saada lahjoituksena vastikkeita, joita lahjoittajille annetaan?
Onko sinulla yhteisöjä, jotka voisivat tulla kumppaniksemme? Onko sinulla yhteisöjä, joiden verkostoja voitaisiin hyödyntää some-viestinnässä?
Onko sinulla ystäviä, yrityksiä ja yhteisöjä, jotka voisivat tulla mukaan rahoittajiksi?
Mitä muita ideoita ja ajatuksia sinulla on...?

Varsinainen joukkorahoituskampanjan alustava suunnittelu alkaa 18.2. Pirkon ja Helenan toimesta. Ota yhteyttä mielellään tätä ennen, niin voimme tsekata tuolloin meidän alustavat resurssit tähän joukkorahoituskampanjaan ja kehitellä tarpeen vaatiessa uusia.

Voit lähettää viestin Pirkolle pirkkko.carpenter@gmail.com , puh. 040 9374767 tai Helenalle karhunvartijan.pirtti@gmail.com , puh. 050 3312311

Innostukaa ja innostakaa, ihmiset - tykkääjät, jäsenet, kaikki maailman parantamisesta kiinnostuneet - uusien asioiden äärellä ja äärelle! Sydämellisesti tervetuloa mukaan tähän uuteen meininkiin!

Hyvää helmikuuta ja Hugon ja Valon päivää!

Helena

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti