tiistai 16. lokakuuta 2018

Pauli ja Raija Muonassa, kuulumisia ja kuvia

Terveiset Raijalta ja Paulilta Muonasta. Maanantaina Maclean, Raija ja Pauli pitivät palaveria tulevista tehtävistä ja samalla tutustuivat toisiinsa. Palaveri oli alkanut aamulla kello 6. Kuvassa pöydän ääressa Santu Maclean, joka on hoitanut koulun rakentamisen työnjohtotehtäviä yhdessä Lettucen kanssa.


Paulin ja Raijan viemisiin kuului myös 6 sulkapallosettiä, jotka joku oli lahjoittanut Kajaanissa. Ainakin yksi sulkapallosetti on ollut jo kovassa käytössä. Paikalliset ihmsiet ovat olleet todella kiinnostuneita sulkapallopelistä ja sen pelaamisesta. Pauli ja Raija ovat opettaneet sulkapalloa niin majatalon väelle kuin kyläläisillekin. Hauskaa on riittänyt. Kaikki ovat halunneet pelata, niin lapset kuin aikuisetkin. Lapset kiljatelevat riemastuneena osui maila sulkapalloon tai ei...
Mukava on myös nähdä ja tietää, että vuonna 2016 yhdistyksen ostama pyörä vapaaehtoistyönteijän käyttöön Muonassa on yhä tallessa. Maclean oli tuonut sen, kun tuli tapaamiseen. Ja huollon jälkeen pyörä on sitten Paulin käytettävissä. Mutta millä Raija sitten matkoja kulkee, on vielä avoin. Tarakka pyörässä näyttää olevan, mutta....😅😅😅"tiet" koululle ovat kivikkoiset. Muutenhan olisi voinut jopa ajatella, että "tyttö tarakalla" - ajelu olisi ollut ihan romanttista ja nostalgistakin Raijalle ja Paulille. Lieneekö ja mistä mahdollista ostaa toista pyörää tähän hätään.


Kolmannessa kuvassa Raija ja Pauli ovat nauttimassa virvokkeita. Virvokkeiden juonti on ollutkin tosi tarpeen, koska sähköt olivat olleet poikki lähes vuorokauden, ilmastointi ei luonnollisestikaan ole silloin sisällä toiminut. Ulkona on ollut päivisin yli 30 astetta ja yölläkin lämpö on tippunut vain juuri 30 asteen alapuolelle.


Kiitos Pauli ja Raija kuvista ja kuulumisista. Oli kiva kuulla ja nähdä kuulumisianne. Ja kaikkea hyvää teille sinne Muonaan taas!💕💕💕

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti