torstai 13. syyskuuta 2018

Ilouutinen kerrottavana - vapaaehtoistyöntekijöitä on taas lähdössä MuonaanTodellakin, on mukava kertoa, että meillä on taas se ilo ja onni, että vapaaehtoistyöntekijöitä on lähdössä Malawiin Muonaan. Nimittäin Pauli Rossi ja Raija Nenola Kajaanista ovat lähdössä 7.10. kuukaudeksi vapaaehtoistyöhön Muonaan. He maksavat kaikki matkakustannukset samoin kuin perillä olonsa itse, joten yhdistyksellemme ei tule tästä kustannuksia. Päinvastoin, Pauli ja Raija ovat saamassa pitkän työlistan Muonassa hoidettavista asioista! Asioiden hoitamisen lisäksi on tietysti tärkeää, että meillä on mahdollisimman välitön ja elävä yhteys Muonan kyläläisiin.

Lähetä kirjoistustarvikepaketti postissa Kajaaniin...

Nyt meillä on nyt myös mahdollisuus lähettää Paulin ja Raijan mukana kaksi matkalaukullista viemisiä ja tuliaisia Muonan lapsille. Olemme ajatelleet, että täyttäisimme matkalaukut kirjoitustarvikkeilla ja hygieniatuotteilla. Eli jos haluat osallistua viemisiin, niin toivomme, että lahjoitat kirjoitustarvikepaketin, johon kuuluu penaali, kynä, viivotin, pyyhekumi ja terotin ja/tai saippuan ja pienen käsipyyhkeen. 

Paulin ja Raijan viemiseksi on tarkoitus saada kokoon 100 kirjoitustarvike- ja hygieniasettiä. Nyt sitten vaan kirjoitustarvike- ja/tai hygieniasetin hankintaan ja postittamaan ne Pirkko Carpenterille 28.9. mennessä osoitteeseen Kainuunkatu 5 A 22, 87 100 Kajaani. 


Blogipäivityksen yllä oleva kuva on vuodelta 2015, jolloin puheenjohtajamme Pirkko kävi Malawissa ja Muonassa ja vieraili koulussa vieden lapsille tuliasiksi kirjoitustarvikkeita. Malawissa lapset eivät kaikkein köyhimmillä alueilla saa koulusta kirjoitustarvikkeita, vaikka kirjoitustarvikkeet ovat tietysti oppimisen kannalta kaikki kaikessa.  Lapset kokivat sitten iloa ja riemua, kun saivat Pirkon tuliaisina vihkot, kynät ja kumit! Tähän samaan lasten ilahduttamsieen ja pyrimme nytkin, tule mukaan auttamaan!

...tai laita raha tilille

Toinen mahdollisuus on, että laitat halauamasi rahasumman 28.9. mennessä suoraan Malawin lasten ja nuorten avuksi ry:n Kainuun op:n tilille FI38 5760 03201981 03, jolloin säästyy postimaksujen maksamiselta.  Viite-kohtaan merkintä "kirjoitustarvikelahja lapsille". Pirkko, Pauli ja/tai Raija ostavat sitten tuliaiset Kajaanista lapsille vietäväksi.

Kiitokset jo kirjoitus- ja hygieniatarvikkeita lahjoittaneille

Osa jäsenistämme on jo tehnyt rahalahjoituksia tässä kirjoitus- ja hygieniatarvikeasiassa ja laittanut jo rahaa tilille tuliaisten ostamista varten ja osa puolestaan ostanut tarvikkeita, joten kiitokset teille jo tässä vaiheessa.  💓💓💓

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti