keskiviikko 2. toukokuuta 2018

Koulurakennus on sisätöitä vaille valmis

Muonalaiset ovat taas tehneet töitä. Koulurakennus on saanut vesikaton ja on sisätöitä vaille valmis.

Tämä on todella hieno päivä meille kaikille, jotka olemme olleet tässä touhussa mukana!

Jaetaan ja tunnetaan iloa siitä, että olmme onnistuneet! Sillä onhan tämä todella monimuotoinen ja monien ihmisten saumattomaan ja pyyteettömään yhteistyöhön perustuva prosessi.

Esimerkiksi ensiksi organisoidaan aineettomien lahjojen kauppa Koulu Malawin lapsille, sitten löydetään lahjottajat, lahjottajat tekevät lahjoituksensa, varat lähetetään Muonaan. Muonassa Santu Maclean hakee rahat pankista, hommaa rakennustarvikkeet ja organisoi rakentamisen! Sen jälkeen hän toimittaa kuitit kuriiripostina Suomeen, jossa tehdään kirjanpito ja raportoidaan lahjoittajille. Kerrottakoon vielä se, että kännykkäkuuluvuutta Muonaan ei vieläkään ole, mutta whatsappilla voidaan viestejä ja kuvia lähettää.

Tai jos ajattelemme myyjäistoimintaamme, niin ensin joku lahjoittaja ostaa raaka-aineet/tarvikkeet, valmistaa tuotteen ja lähettää sen jolle kulle myyjäisiä varten. Sitten organisoidaan myyjäiset ja ostaja löytyy, rahat tilitetään yhdistykselle, yhdistys toimittaa rahat Muonaan jne.

Aikamoinen yhteistyönäyte siis tämä meidän homma. Ja mielestäni toimimme todella tehokkaasti ja tuloksellisesti. Siitä olkoon näyttönä mm. tämä nyt valmistunut koulurakennus. Olemme tosi päteviä ja käteviä ja tarpeellisia, jokainen omalla paikallaan ketjussa!

Tässä nyt tämä koulurakennus kaikkien meidän ihasteltavaksi ja iloittavaksi!🏁🏁🏁🎈🎈🎈
Koulu käynnistyy syksyllä. Pulpetteja tarvitaan vielä. Tässä on linkki kauppaamme  https://holvi.com/shop/KouluMalawiin/product/1f4c4f1b929fe30c7f46bbd70ac28d67/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti