sunnuntai 22. huhtikuuta 2018

Koulurakennuksessa on jo takstuolit paikoillaan

Kyllä se siltä näyttää, että koulu valmistuu ihan pian ja lapset aloittavat syksyllä koulunkäynnin uudessa koulussa. Koulurakennuksessa ovat kattotaksuolit paikoillaan kuten kuvasta näkyy. Kattopellit on myös ostettu.

Aineettomien lahjojen kaupassa on ollut pulpetteja ja 2 opettajanpöytää myynnissä. Tarvitsemme 40 kahden oppilaan istuttavia pulpetteja. Opettajanpöydät on myyty ja osa pulpeteistakin.

Vielä on kuitenkin pulpetteja jäljellä, hintaan 30 e. Jos sydän ja kukkaro sallii, niin käy lahjoittamassa/ostamassa pulpetteja aineettomien lahjojen kaupassamme. https://holvi.com/shop/KouluMalawiin/section/tuotteet-suomeksi/ Jaa myös aineettomien lahjojen kauppaa facebookissa, niin kaikki mahdolliset lahjoittajat löytävät sivumme.💕

Yhteistyökumppanimme ja ystävämme Anja Luoma Porvoosta oli oman kouluhankkeensa puitteissa Malawissa huhtikuussa. Hän oli ja on auttavainen ihminen ja auttoi myös meitä ja kävi huhtikuussa Muonassa "tarkastusmatkalla" toteamassa, että asiat ovat niin kuin asiamiehemme ja koulurakennushankkeen paikallinen organisaattori Santu Maclean on kertonut niiden olevan.

Alla olevassa kuvassa Anja on muonalaisten kanssa koulun sisätiloissa. Sydämellinen kiitoksemme Anjalle. Tuohon aikaan Muonassa ja Etelä-Malawissa oli lämpöä + 35-38 astetta ympäri vuorokauden, mutta se ei Anjan toimia kuitenkaan  haitannut.

Sisätilojen pintojen rakentaminen ja viimeistely on myös käynnistynyt. Ymmärtääkseni pinta tasoitetaan ja kalkitaan valkoiseksi.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti