tiistai 30. elokuuta 2016

KIRPPUTORI 3.10.-13.11. JA MYYJÄISET 9.11. OULUSSA SEKÄ JOULUMYYJÄISET 16.-17.12. KEMPELEEN ZEPPELIINISSÄHei ihmiset,

olemme saaneet täällä Oulussa viritetyksi yhdistyksemme tapahtumia seuraavasti.


KIRPPUTORI/MYYNTIPÖYTÄ 3.10.-13.11 JÄRKIKIRPPIKSELLÄ RAKSILAN MARKETILLA, Alkon vieressä.

Nyt, hyvät ihmiset, lahjoittakaa kirpputorille myytävää: talvivaatteita, lasten vaatteita, leluja ja kirjoja, taloustavaraa jne. Tavaroiden pitää olla ehjiä, puhtaita/tuuletettuja, siletä/silitettyjä ja ylipäätään sellaisia, joita itsekin voisi ostaa kirppikseltä. Höyhtyän Kaisu, p. +358 40563353589, on luvannut ottaa vastuun kirppiksen organisoinnista. Ahmad ja Helena avustavat kuljetuksissa.

Katselkaa siis kaappejanne sillä silmällä, että mitä voisitte lahjoittaa Malawin lasten ja nuorten koulun rakentamista varten. Koko myyntitulo menee suoraan koulun rakentamiseen, koska olemme saaneet lahjoittajan, joka maksaa pöytävuokrat yhdistyksemme puolesta!

Kirppistavarat kootaan Kaisun kotiin Tuiraan hinnoiteltavaksi ajalla 26.9.-1.10. Soita ensin Kaisulle ja sovi tavaroiden tuomisesta. Toivomme aktiivista osallistumista. Tämä on 1. kerta, kun kokeilemme kirpputoria täällä Oulussa ja onkin kiinnostavaa nähdä, että paljonko ja millaista tavaraa löytyy.
MYYJÄISET/MYYNTIPÖYTÄ HYVINVOINTIA YHDESSÄ - TAPAHTUMASSA 9.1.2016, OAMK:n Sote-yksikössä.

Olemme osallistuneet tapahtumaan jo useamman kerran ja saaneet joka kerta mukavan tulon. Ja sitä toivomme nytkin! Eli lahjoittakaa käsitöitä, onnenpyöräpalkintoja, etikka- ja kalasäilykkeitä, kakkuja, pullia yms. leivonnaisia myytäväksi. Joulukin on silloin jo lähestymässä, joten joulukoristeet ja - kortit ovat myös hyviä tuotteita.

Innostakaa myös perheenjäseniänne, sukulaisianne, naapureitanne, työ- ja/tai harrastuskavereitanne, yhteistyökumppaneitanne tulemaan mukaan ja lahjoittamaan myyjäis- ja onnenpyörätavaroita. Vastuuhenkilönä toimii Helena Siira, p. 050 3312311. Tavarat toimitetaan Helenalle 6.-8.11. Soita ja sovi tuontiajankohdasta. Voit tuoda tavarat suoraan myös myyjäispaikalle heti aamulla. Ilmoita siitä kuitenkin myös ennakkoon Helenalle.

Näissä myyjäisissä on se hyvä puoli, että myyjäispaikasta ei tarvitse maksaa erikseen, joten tuotteen koko hinta menee lyhentämättömänä koulun rakentamiseen!


JOULUMYYJÄISET 16.-17.12. ZEPPELIINISSÄ, ALA-AULASSA, KEMPELEESSÄ

Tämä on myös uusi viritys ja aika jännä homma. Meillä on 2 pöytää 180 x 60 16.-17.12. eli viikko ennen joulua, kovimpana joulusesonkina siis! Zeppelinihän on auki myös myöhäiseen iltaan! Eli tarvitsemme paljon lahjaksi ja omaan käyttöön tarvittavaa tavaraa. Eli sama homma kuin noissa 9.11. myyjäisissä, mutta luultavasti tähän sessioon tarvitaan huomattavasti enemmän tavaraa. Käsitöitä, leivonnaisia, säilykkeitä, joulukortteja ja -koristeita. Meillähän on tarkoitus pitää täällä myös onnenpyörää, myydä aineettomia/eettisiä lahjoja ja arpoja, mutta paljon muutakin siis tarvitaan.
Eli itse kukin voi laittaa luovuutensa liikkeelle ja toteuttaa itseään ja tehdä myytävää. Samoin innostaa läheisiään, ystäviään, työtovereitaan jne. lahjoittamaan tavaraa myytäväksi.

Vastuuhenkilönä tässä myyjäissessiossa toimii Anja Tolonen, p. 040 834 1508. Eli hänen kanssaan voi keskustella tavaroista, samoin toimittaa hänelle myytäväksi tarkoitettu tavara 12.-14.12. välisenä aikana. Pöytien taakse tarvitsemme myös useita myyjiä, koska kauppa onnistuu aina paremmin mitä enemmän myyjiä on. Lisäksi olisi hyvä, jos voisimme sopia vuoroista, niin ei tulisi ihan 12 tunnin päivää kenellekään.

Näistä myyntipöydistä joudumme maksamaan 80 euroa/2 päivää, jonka maksamme näillä näkymin myyjäistuloista. Muilta osin tuotto menee suoraan koulun rakentamiseen.Tulkaa siis mukaan, tutut ja tuntemattomat. Kun marjat on kerätty ja säilykkeet tehty, ruskat nautittu ja kesästä/syksystä arkeen palattu, niin siitä vaan luovuus liikkeelle. Lokakuu on hyvää aikaa tehdä käsitöitä ja askarteluja. Sitten myyjäisiä edeltävänä päivänä vielä leipomaan ja tekemään lempileivonnaisia tai kokeilemaan jotain uutta.


Mukavaa ja luovaa syksyä toivotellen
Anja, Kaisu ja Helena

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti