torstai 21. huhtikuuta 2016

TOIMINTASUUNNITELMA JA -KALENTRI VUODELLE 2016

Hei ihmiset,

Yhdistys piti sääntömääräisen vuosikokouksensa 16.4. Oulussa. Kokouksessa hyväksyttiin mm. vuoden toimintasuunnitelma ja -kalenteri. Ne löytyvät kokonaisuudessaan alla olevasta linkistä.

Entiset työmuodot jatkuvat ja jokainen niistä on edelleenkin tosi tärkeä. Ja tulostahan ne ovat tuottaneetkin! (Monet yhdistyksemme ulkopuoliset ovat ihmetelleetkin, että miten olemme näin hyvin onnistuneet.) Samoin jatkuu se idea, että jokainen osallistuu omien mahdollisuuksiensa ja innostuksensa mukaan. Jokainen panos ja jokaisen panos vie koulun rakentamista eteenpäin ja on tärkeä kokonaisuuden kannalta.  Kun toimimme tällä tavoin suht´ pienenä "putiikkina"  ruohonjuuressa, niin yksilötoimijoiden panos korostuu  tietysti entisestään.

 Kuitenkin nyt, kun rakentamisprojekti konkreettisesti on käynnistymässä, varain keräämisen osalta on kehitettävä ja käynnistettävä uusia toimintamuotoja, jotta 8-luokkaoinen koulu saadaan aikaiseksi. Toisaalta kun työtä on tehostettava, niin yhdistystoiminnan rakenteita ja prosessejakin on yritettävä parantaa.

Uusina toimintamuotoina ovat mm. aineettomien lahjojen ja pop up - tuotteiden  kaupan perustaminen nettiin ja yritys- ja yhteisö-yhteistyön kehittäminen. Samoin kummitoimintaa aletaan suunnitella vuoden 2017 alusta. Tiedottamista vahvistetaan niin yhdistyksen sisällä kuin yhdistyksen ulkopuolellekin. Lisäksi on huomattava, että ideoita ja aloitteita uusista toimintamuodoista otetaan koko ajan vastaan. Samoin ehdotuksia entisen toiminnan parantamiseksi. Yhteyttä voi ottaa hallitukseen ja lokakuun alussa meillä on myös yleinen kokous, jossa näitä asioita käsitellään.

Kurkkaa toimintasuunnitelmaa ja -kalenteria ja liity konkreettiseen toimintaan, jos et vielä ole ollut menossa mukana. Voit liittyä jo olemassa olevaan toimintaan tai luoda itse sinulle sopivat toimintatavat ja -muodot joko yksin tai yhdessä toisten kanssa.

Toimintasuunnitelma ja -kalenteri on ladattavissa www-sivulla
http://malawinlapset,com/ , siellä valikko koti/home


Hyvää viikonloppua toivotellen Helena

Tässä vielä kiinnostavan ja melkeinpä pelottavan näköinen puu (lieneekö apinanleipäpuu, jonka Pirkko kuvasi viimesyksyisellä Malawin matkallaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti