tiistai 7. toukokuuta 2019

Eskarilaisten ja ekaluokkalaisten työpöydät ja pulpetit ovat tekeillä Muonassa - mallikappale on valmis

Työpöytä-/pulpetti-asia on edennyt. Eskarilaisille on tulossa kuuden lapsen istuttava matala työpöytä penkeillä ja ekaluokkalaisille kahden lapsen istuttava pulpetti.

Sekä työpöydät että pulpetit valmistetaan Muonassa käsityönä. Hintaa ei saatu tingityksi enää alemmaksi ja lopulliseksi hinnaksi jäi 80 e/kpl ja kun tarve on 60 kpl, niin lasku on kyllä aika iso. Mutta luvassa on tarjolla olleista malleista se kestävin malli. Hintaero oli sen verran pieni, että lujarakenteisin malli on perusteltu valinta. Puuosa on mahonkia ja metalliosa on terästä.

Alla on kuvaa pulpettimateriaaleista. Näkyypä pulpettien runkojakin olevan jo valmiina.


 

Käytettävä puu - mahonki - näyttää kyllä kauniilta - ja niin saa ollakin. Voi vain kuvitella mitä kaikkea lasten mielissä liikkuu, kun he noita puun syiden muodostamia kuvioita katselevat.


Siinä onkin sitten valmis pulpetin runko kokoon hitsattuna.Tässä on vielä linkit videoklippeihin. Pulpettien rakennusverstas on Muonassa sellaisessa paikassa, että mobiiliyhteydet ovat paremmat kuin koulun rakennustyömaalla. Niinpä olemmekin saaneet mukavasti kuva- ja viedeomateriaalia asiasta.
https://www.youtube.com/watch?v=xehlcwIt5YQ
ja tässä toinen, jossa on mallikappale valmiina,
https://www.youtube.com/watch?v=jDBdmL-VsR4 .
Hyvin on homma edennyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti