tiistai 25. heinäkuuta 2017

25.7.2017

Malawin lasten ja nuorten avuksi ry:n hallitus teki eilen päätöksen, että Muonaan rakennettvan koulun ensimmäinen koulurakennus tehdään poltetuista tiilistä. Tiilien teko käynnistyy tällä viikolla.

Päätöksen myötä Muonassa alkaa tapahtua: maansiirtokone tulee tasoittamaan koulurakennusten paikat ja muokkaamaan alueelle johtavaa tietä  sen verran, että isommat autot pystyvät kuljettamaan sinne tarvikkeita.

Koulun rakentajat saapuvat paikalle, kun tiiliä on saatu valmiiksi. He ovat samat miehet, jotka ovat rakentaneet Anja Luoman koulua. Myös työnjohtaja, oikeastaan häntä täytyy tituleerata hankintapäälliköksi, koska hän tietää,mitä kaikkea tarvitaan työmaalle. Hän on sama, Bangulassa asuva Lettuce, joka on toiminut Anjan työmaalla.

Muonassa asioita pyörittää Maclean Santu


Kohottakaa kolminkertainen eläköön-huuto, niin luja huuto, että koko Suomi sen kuulee. Voitte mielessänne kuvitella sen riemun, joka tuolla kylässä syntyy, kun Maclean vie tiedon perille.

-------
Eikä Maclean viivytellyt, hän on tänään iltapäivällä vienyt kaivinkoneen omistajan tutustumaan koulualueeseen ja tarvittaviin maansiirtotöihin.

Tämän näköinen koulurakennuksesta tulee.

0

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti